Verrassingsrestaurants gezocht

Verrassingsrestaurants gezocht

Verrassingsdiner.nl is weer op zoek naar verrassende restaurants! 

Dit zoeken wij de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Eindhoven
  • Breda
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Groningen

 

Wat is Verrassingsdiner.nl?

Verrassingsdiner.nl is een platform waarop gasten een verrassingsdiner boeken, in de stad naar keuze, op de dag en tijd naar hun wensen. De gast kan hierbij keukens uitsluiten waar hij niet van houdt en allergenen doorgeven. Ons platform matcht de gasten met een deelnemend restaurant en biedt de reservering aan bij het restaurant. De gast heeft niets door, want die hoort pas 2 uur vooraf waar hun diner gereserveerd staat! Wij bouwen in de tussentijd de spanning op bij de gast, zodat zij vol enthousiasme naar het restaurant komen. 

Waarom boeken gasten Verrassingsdiner.nl?

Verrassingsdiner.nl richt zich op de beleving-zoekers, dus geen kortingsgasten. Wij dan ook geen voordeel-optie, maar juist gefocust op de beleving en het verrassingsdiner. De "Verrassingsdiner-gast" is dan ook op zoek naar een fijne avond uit, en neemt daar de tijd voor. Verrassingsdiner.nl biedt restaurants een nieuwe gast welke je fan kunt maken!

Hoe werkt het?

De gast boekt een diner, casual of premium via Verrassingsdiner.nl en wordt gematcht aan een restaurant. Twee uur voor het diner vindt de onthulling plaats en gaat de gast naar de verrassingslocatie. Eenmaal in het restaurant aangekomen biedt het restaurant de gasten een Verrassingsdiner.nl arrangement. Dit bespreken we eenmalig bij de start van de samenwerking, maar laten we vooral de restaurants vrij in. De drankjes en extra bijbestellingen zoals desserts worden door de gast direct na het diner afgerekend in het restaurant en is dus directe omzet voor het restaurant. Verrassingsdiner.nl betaald na het diner een vast bedrag uit voor het afgesproken arrangement middels een automatische uitbetaling. Er zijn verder geen opstartkosten, geen abonnementskosten of andere maandelijkse verplichtingen! 

Waarom samenwerken?

Verrassingsdiner.nl richt zich vooral op leuke samenwerkingen, omdat dit de basis is van een verrassend diner voor de gasten. Je krijgt een nieuwe gast binnen die anders niet had bedacht te komen dineren in jouw zaak. Zo kun jij nieuwe gasten fan maken van jouw restaurant!

Interesse?

Met de deelnemende restaurants wordt altijd persoonlijk contact gelegd en bekeken of het restaurant aansluit bij het concept. Restaurants kunnen zich aanmelden via deze link.AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo